Bodysculptor

De bodysculptor excell+

Een kuur met de BodySculptor exCell+ zorgt voor de verbetering van de natuurlijke lipolyse, de versteviging van verslapte huid, de vermindering van cellulite en de eliminatie van viscerale vetten.

BodySculptor ExCell+ combineert een gepatenteerde medische technologie die de vetverbranding en het metabolisme stimuleert in combinatie met lymfedrainage door micropressie voor het beter afvoeren van vet, vocht en afvalstoffen.

Een uniek concept dat zorgt voor een slanker en strakker lichaam zonder gevaarlijke, onaangename of chirurgische ingrepen!

Meer zelfs, een sessie in de Bodysculptor wordt steeds als enorm ontspannend en rustgevend ervaren.            

Afslanken tijdens een halfuurtje “me-time”… 

Bodysculptor in cijfers:

*2 kledingmaten minder na 12 sessies van 30min                      

*daling van het vetpercentage (8,2% visceraal en 4,1% subcutaan)

*stevigere en strakkere huid

-> De kuur werd gedaan in 12 sessies over 6 weken, studie uitgevoerd onder leiding van Dr. Ghislaine Beilin bij 66 vrouwen met een gemiddeld BMI van 28. ->Zij volgden elk 12 sessies van 30min.

Er werd aanbevolen om zich te onthouden van voeding en enkel water te consumeren tot 2u na de sessie.

Afslanken

*Innovatie door bio-medisch onderzoek

De BodySculptor is een modern en efficiënte afslanktechnologie. Door het effect van bio- magnetische golven worden de vrije vetzuren progressief vrijgemaakt, afgescheiden en verwijderd met een efficiënte drainage.

De therapie combineert : een gepatenteerde medische technologie met een lymfedrainage.

*De efficiëntie van extreem lage frequente velden (e.l.f. of extreme low frequency, <100Hz)

De specifieke golflengte stimuleert de samentrekking van spieren zonder dat men het merkt.

De samentrekking gebeurt immers onderhuids, op het niveau van de gladde spieren en stimuleert bijgevolg de lipolyse.

Lipolyse of vetverbranding is een fysiologisch proces, dat plaatsvindt om energie op te wekken in het lichaam. Vetten (hetzij afkomstig uit voeding, hetzij opgeslagen in het lichaam) worden ‘verbrand’ en omgezet in energie (massa- energierelatie). Bij dit proces wordt triglyceride afgebroken tot glycerol en drie vrije vetzuurmoleculen, die dan verder via het lymfenstelsel worden afgevoerd. Het omgekeerde proces, het opbouwen van een vet, noemt men lipogenese.

*De onmerkbare spiercontracties zorgen voor een hoog energieverbruik!

*30 minuten BodySculptor = een verbruik van ca. 650 Kcal!

*40% van de dagelijkse energiebehoefte wordt verbruikt door gladde spieren.

*De weldaden van een lichamelijke drainage door micropressie

De aangename lymfedrainage zorgt ervoor dat het lichaam nog makkelijker vet, afvalstoffen en vocht kan afvoeren. De ideale combo in de strijd tegen cellulitis!

*Alle lichaamszones

Deze behandeling biedt bijzonder duurzame resultaten ten aanzien van cellulitis en zware of vermoeide benen. De BodySculptor gaat immers de strijd aan met zowel de vetmassa als de vochtophoping. Naast centimeterverlies dankzij de E.L.F. velden is er ook een duidelijke impact op het niveau van de huid. De BodySculptor is ideaal voor die vervelende bandjes of verslapte huid. Bovendien maakt het de behandeling bijzonder ontspannend en aangenaam.   De meeste BodySculptor-gebruikers vallen reeds na enkele minuten in slaap.

Bodysculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op elke probleemzone maar kan alle probleemzones gelijktijdig behandelen. Volgens de persoonlijk behoeften zal de BodySculptor reageren op zowel gelaat, kin & armen heupen, buik en taille, dijen, knieën en kuiten.

*Te verwachten resultaten

Na medische studies allerhande kwam men tot volgend besluit : het gemiddeld verlies in centimeters op het lichaam, na een kuur van 12 behandelingen, bedraagt ongeveer 2 kledingmaten!

Enkele cijfers van gemiddeld centimeter verlies:

• 1,8 cm op het niveau van de armen en de kuiten
• 7,5 cm op het niveau van de taille en de heupen
• 2,7 cm op het niveau van de knieën
• 3,9 cm op niveau van de dijen.

Zelfs 14 dagen na de laatste behandeling blijkt dat er nog een significant centimeterverlies is, dus dit systeem biedt ook een concreet duurzaam resultaat.

*De behandeling zelf is geschikt voor iedereen!

Dit is dé oplossing om af te slanken en zich fitter te voelen en is bovendien gericht op alle lichaamszones ! Het is uitermate geschikt voor vrouwen en mannen en bovendien voor jong en oud.

De resultaten zijn overtuigend. Er is geen enkel ongewenst neveneffect, ook niet voor personen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.

‘Gewoon zalig’ is de meest gebruikte bewoording in dit geval. Het merendeel van de gebruikers dommelen al na enkele minuten in.

TRADITIONELE KUUR
12 behandelingen – 2 of 3 sessies / week (4 à 6 weken)


EXPRESS KUUR
12 behandelingen – 1 sessie / dag (2 weken)

*onderhoudsbeurten

De resultaten met BodySculptor zijn bijzonder duurzaam. Om de stofwisseling op gang te brengen, dient men in de eerste fase 2 tot 3 keer per week de behandeling te volgen.

Na de afslankfase wordt het aangeraden om de behandeling op regelmatige wijze verder te zetten. Dit kan eenvoudig met behulp van een 20-beurten kaart. De frequentie varieert dan van 1 sessie per week tot 1 sessie per 2-3 weken. Met een twintig beurtenkaart kan men dus tot 1 jaar de behandeling onderhouden.

prijzen bodysculptor

Kuren worden steeds afgewerkt aan een frequentie van 2x per week met minimum 1 dag tussen de behandelingen.

Op speciale aanvraag kunnen we een “Expresskuur” voorzien waarbij we de 12 behandelingen op 2 weken tijd afwerken.

Een 20 beurtenkaart of onderhoudskaart aankopen is pas mogelijk na 2 volledige kuren gevolgd te hebben.

1ste kuur

12 sessies
595 kuur
  •  

2de kuur

12 sessies
545 kuur
  •  

20 beurten

12 maanden geldig
525 beurtenkaart
  •